Kort fråga:

Består Kollektivet Skatan (reds. Skrapan) enbart av Tua?

Jag är nervös. Nu packar jag ihop och åker hem.

T

Swoooosch

Löpbandet är numera sålt och ägs inte längre av Magnolia. Denna försäljning ägde rum under ytterst märkliga förhållande kan jag även meddela. Jag fick ett samtal från en märkbart desperat kvinna som "inte hade tid att gå iväg och träna då hon var själv med barnen och hennes man hade lämnat henne". Okej okej, låter inte bra, kom hit och hämta löpbandet, du får pruta ner det 1000 kr också, bara kom hit. En kvinna i nöd. Vi fixar det. Löpbandet är ditt.

Okej. Så idag kom hon får att hämta löpbandet. Hela processen att få in det i bilen är en historia i sig, men den går vi inte in på. Nej, denna historia handlar om hennes skilsmässa som jag snabbt blev involverad i. Det visade sig att kvinnan tidigare varit gift och skaffa två ungar med robinsonvinnaren Matin och han hade efter att deras nyfödda son kommit till världen lämnat henne efter tre veckor för författardrottningen. Otrohet. Grannar som för hjälpa till med mat. Resor till Indien. Bloggar. Etc. etc. Tja-a.. Visst. Svinigt. Visst. Hemskt. Vilken tragedi för henne. Visst. Men hej... Inte fan går man in på detaljer i en smutsig skilsmässa med en random löpbands-försäljare!? Numera innehar jag information om den "vedervärdigt slarvige" (inte som tidningarna skriver, pedandiske) mannen. Just nu funderar jag mest över vad jag ska göra med all information jag blivit bombad med... Så jag lämnar vidare lite till er.

Ännu en tisdag. Idag bjuder det på umgäng med Maria, mat och halsbandstillverkning står på tapeten. Nån som vill köpa ett halsband? Jag har också överjävligt många virkade mössor som kan värma i hösten? Köp. För fan! Eller... ta bara ta.

T

Röv värk...

...Exakt så kan man sammanfatta en större del av kollektivet efter helgen. Vad bjöd den på då kan man undra? Och ne ne, inte ens så kul som man kan hoppas på med rubriken bjöd helgen på.

Vi är seriösa. Detta är idrottskrämpor vi talar om. Bowling och Longboard är tunga sporter. För våra stjärtar i alla fall.

Stretcha. Jo jo.

Förresten, någon som vill köpa ett löpband eller en boxnings säck? Överbliven rekvisita  från reklamfilm ska bort! Billigt som fan!

Tua


ös! kom till berns för fan!

haha, ibland bara älskar jag tua. "ska bara ta det lungt, ett glas vin o en middag, sen kanske en öl ute nånstans". icke. 22.49 (visserligen rätt tidigt) fick jag meddelande från kvinnan - the one and only "ös! kom till berns för fan!". hahaha. komiskt. hon är väl bara underbar va?

spenderat en sjukt trevlig helg ihop för övrigt. just love it. är nu hos min far i åkersberga o hälsar på, men känner suget efter att åka hem, så det är nog dags nu. ryktas om att hon städat också. duktig flicka! :)

och till jocke bloom - vila i frid! sjukt sorgligt.....

/ E

Festligt med fest

Dansant och trevlig lördag våra vänner. Ni var grymma, ja... till och med du som placerade ut ditt rödvin på den flotte matta.

Kvällens high five går ändå ut till Robban x 2 och Bonnen som ringde mig vid 12.00 i söndags och fortfarande efterfestade. Hands down. Respekt.

Ny vecka. Nya tag. Vi öppnar starkt med SFs och Sonets fest i Gamla Filmstaden. Festligt.

T som i Tua

inflyttningsfest o nykomling!




alla var här. kommentar överfödig....



nykomlingen



namn: elin bolin
ålder: 22 år
gör: allt. men mest så jobbar jag på selecta.
kan: mycket
vet: för lite
vill: massor
status just nu: bakis som en gnu o orkar därför inte skriva nåt mer!



MEN ETT STORT TACK TILL ALLA SOM KOM IGÅR OCH GJORDE INFLYTTNINGSFESTEN 13/9-08 TILL ETT GRYMT KALAS! UNDERBART ATT SE ER, OCH KOM GÄRNA IGEN!


/E

RSS 2.0