Just another headline...

Är det någon som är taggad? Någon som är med mig? Jag tycker att detta låter svin kul!

Idag sitter jag mest och snorar och känner mig rätt ohet. Frågan är om detta kan vända inför kvällen.

Joachim har venissage. Jag ska dricka fem liter citrusbrus under dagen och ta en dusch, o javisst jobba klart också, sen så...



Läge att snyta sig... så jag lättar och lyfter mot toan.

T

Hemlös? Nej. Vi har en plan!

Efter diverse omständigheter med iranska män tog jag och Sara vårat pick och pack och lämnade den mörka hallen i Östbergabackarna för det härliga Skarpnäck. Kvarteret skatan har ett nytt hem. Lägenheten är superb! På alla sätt. Om, man bortser från att vi endast har den i 2 månader. Ja ja ja. Vi är spontana. Vi såg på varandra. Vill vi bo kvar i Östberga? Nej! Kollade lite på blocket och några timmar senare stod vi i den fina lägenheten i Skarpnäck. Att vi endast får ha den under så kort tid var skit samma, vi hade bestämt oss. Vi måste flytta. Det gick smoooth som fasen (tack till Independent Dekor, Daniel Bodin, Rikard Persson och kanske främst föräldrarna Bergström som ställde upp för tredje gången på... ja.. vi snackar inte om det.) Igår kväll låg vi i varsin säng i rummen bredvid varandra och smsade till varandra "Fy fan va bra vi har det".

Hur som haver, nu måste vi ju snart flytta IGEN. Denna gång ska vi ha is i magen och kolla upp någon riktigt bra lägenhet som uppfyller våra krav (vilket Östberga inte gjorde på något avseeende egentligen).

MEN

Om det skiter sig så har vi rekat lite. Igår tog vi en tur med den blå pärlan och spanade in Flatens camping mellan Skarpnäck och Tyresö. Det var riktigt spännande. Lite som att åka på safari. "Dår går det två" skrek jag, vi båda kastade oss mot fönstret i bilen (som förövrigt hade låsta dörrar) och tittade nyfiket. Förövrigt tycker jag att hemlösa inte ska fördrivas, utan integreras. Men frågan är tung och svår. Så, kanske är det dags att ta till handling, och integrera oss med dem.

Vi packar och glider mot Flaten... Om ni råkar känna till något annat alternativ som bostad från den 1 september så är vi idel öra.

Förövrigt händer det hejdlöst med saker och festligheter hela tiden. Vi suger på att uppdatera. Men det går bra att ringa till oss för närmare information om diverse livskriser och tillställningar. Vi undrar ju hur ni mår också!

Lunchdags. Kollektivit skatan har idag med sig en kollektiv lunch till arbetet... Nu blir´e tacos. Som Anders Svensson hade sagt.

Kärlek till er alla!

T

RSS 2.0